Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dylemat] POSTAĆ

SimonXXL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka all...

Nie mogę się zdecydować kim grac w rappelz .

Grałem każdą postacią ale wybór wciąż jest trudny a poradniki tupu jesli chcesz leczyć wybierz uzdrowiciela ale jesli tam coś to wybierz tam kogoś są dla mnie zagadką bo wychodzi mi że potrzebuje SUPER NOWEJ POSTACI ^.^

Dlatego słucham waszych rad :D

Chodzi mi o postać od expa

Wzór :

Moim zdaniem dobrze i łatwo expi się : XXX

Ponieważ : XXXXXXX

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Zabawne ^^ wzór ;) ,ale skoro potrzebujesz to ok :

Moim zdaniem dobrze i łatwo expi się : Kapelanem , Żołnierzem , Championem, Evoker

Ponieważ : Kapelanem ponieważ ma buffy i się leczy. Żołnierz ma dużo defa i ataku ,a Champion ma dużo ataku i nie jest papierowy. Evoker ponieważ ma jedności z petem , mając dobrego peta jesteś naprawdę dobry i wytrzymały.

PS. Dobrym rozwiązaniem jest też MC, ale jest papierowy.

Opublikowano

Bez wzoru, licze na 5% procent.

W tej chwili (epic 7 part 3) to shadow hunter ( mroczny łowca ) jest demonem farmy, jego pasywy mowią same za siebie, a skille takie jak "zręczny styl" baaardzo to potwierdzają.

Opublikowano

Mój brat gra w tą gre i z tego co widzę to najpierw grał kapelanem wbił około 95 levela nastepnie hodowca 128 level a teraz mb ma jakos 107 level z tego co mowi to on jest dla niego najlepszy a w grze juz całkiem fajny dorobek ma fizyka r7 i eq na nim+13 .

Opublikowano

Polece bez wzoru bo to nie ma jakiegos glebszego sensu.

Polecam tobie grac Rycerzem/Zolnierzem lub peciarzem Hodowca/Magiem.

Dlaczego? Dlatego ze Rycerz i zolnierz maja sporo defa a peciarz wiadomo, bufki na peta i lecimy.

Po zmianie na druga profe bedzie mozna przyzwac na sporo czasu dwa petki, bardzo przydatny skill.

61093c6efb.png

Opublikowano

Umcia umcia Rakocy nie nawidzę Ciebie. *_*

co do tematu :

wg mnie BS (Battle summoner [mag bitewny]) ponieważ z

2'ma zwierzakami i zbliżonym poziomie do poziomu postaci

robi bardzo dobre zamieszanie + w master class ma chyba

najsilniejszy skill w grze. =)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

@UP:

Jeżeli chodzi o summonerów to ja jednak stawiałbym na master breedera ( pastrzerz światła ? ), ponieważ ma 50% przelania obrażeń, pozostali mają jedyne 25, 1/4.

Łatwo się solluje dzięki temu bossy.

Lecz jeżeli zdecydujesz się na gre przywoływaczami ( peciarzami ) to pamiętaj, że dobry pet to podstawa.

Opublikowano

Dobry zwierz .... wg. mnie to nie tak po ultimate na marduce dropiąc expisz zwierzaki więc po kilku h zarabiania kasy wyexpisz sb zwierzaki a z dropa kupisz EQ itp.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...